John Krokidas'ın ilk yönetmenlik deneyimine imza attığı, başrollerin de Daniel Radcliffe, Michael C. Hall ve Ben Foster isimlerin yer aldığı harika bir film bizlerle...

Genç adam toplumun içinde ki kısıtlamalar ve boğucu zırh'dan sıyrılıp gerçeğin edebiyat olduğu bir zihin yapısını benimserler.

Artık gelenekleri reddedip yeniliğe kapı açacaktır ama daha öncekilere hiç benzemeyen bir akımı oluşturmanın da peşine düşecektir. Bu yeni ve bambaşka bir sanat/edebiyat akımı olan (Beat Hareketi) böylece yaratılmış olur.

"Dikkatli ol. Harikalar Diyarı'nda değilsin. Ruhunda uzun zamandır yetişen garip bir delilik hissettim. Ama bilgisizliğinin, izolasyonunun içinde sen kıymetlisin. Mağdur biri olarak aşkı saklandığı yerde bul. Ver, paylaş, kaybet. Hadi açılmadan ölelim."

Siz ne düşünüyorsunuz?
Geçmişe gidelim mi, birlikte bir yolculuk yapalım mı?
Daha kalemin, yazının ve edebiyatın olmadığı başlayacağı o yere ama size birşey söylemem gerek! Bildiğiniz herşeyi unutun.
Bende bilmiyorum, burada bilinmezlik var, cahillik yada aptallık değil çünkü edebiyat bir duygulanım ve hakikattir bunu tüm derinliği ile hissederek yazmalısınız. Ve herşey burada başladı (Mezopotamya) bize ulaşan tabletlerde ismini tanıdığımız bir kaç Şair ile başladı, kil tabletler üzerine çivi yazılarıyla yazılan Lirik Şiirler/Ezgiler di ama onlar aynı zamanda Feminizmin de yaratcıları olmuştu Tarih bizi edebiyata götürürken bu bağlamda ilk feminizm şatırlarını da bize sunmuştur.

Enheduanna - Ludingirra - Dingiraddamu bu üç şair aynı zamanda sadece şair değiller di dönemin rahip/bilge kimseleriydi... Anadoludan, Mezopotamya’dan aynı zamanda Doğu ve Batı edebiyatının içinden geçtiğimiz bu serüvende amacım özgün birşey yaratmak ve sizinde bunu yapabileceğinizi göstermek, açığa vurun, açıklamayın sadece hissedin ve neler düşündüğünüzü, gördüğünüzü, yaşadığınızı yansıtın... Kusurlarınız ve eksiklikleriniz olabilir ama fikirlerinizi koruyun ve kendinizi gerçekleştirin.