AMAÇSIZ ŞÜKRÜ- Kül tablasında sonu içilmeden söndürülmüş sigaranın dumanını bekleyen ciğeri beklentiye sokarak neyi hedeflemekteyiz, ciğeri üzmeye ne hakkımız vardı ulan bizim.

Hepimiz kendi hayatlarının sönmüş sigara dumanını bekleyen ciğerleriz ulan.


YANLIŞ İSMAİL-Hayat denilen bu kül tablasında ruhumuzun küllerini kül tablasına atamaz mıyım birader? Ne var yani küllere değer verip biraya karıştırıp içmiş olamaz mıyım? Herkes her haltı yerken benim küllü biram mı problem?


SÖYLE HALİL-Ciğer demişken, ciğerde haklı birader adama zarar verecek şeyleri alıştırdık, sigaranın sonu gelse bile gönder babacım diyor. Bu ciğere kim hesap verecek, sigaranın sonunu içmeyen insanoğlu mu yoksa küllük yaptığımız dünya mı?


HOCA DERLER- Kül tablası olan dünyanın söndürdüğü sigara, o sigara ciğere gelecek dünya. Her sabah 9 da işe gidiyorsun, sen kül tablası olan dünyaya hizmet ediyorsun ciğerinin ne suçu var ona da versene ruhunun dumanından. Bu arada Yanlış İsmail yine yanlış anladın.


YANLIŞ İSMAİL- Ne doğru ki abi.


HOCA DERLER- Yanlış olmasa doğru olur mu lan İsmail böyle devam.


YANLIŞ İSMAİL- Aynen abi borsadan doğru düzgün para kazanamadım, solucan ne zaman helal olur abi ona göre solucan işine gircem.


SÖYLE HALİL- Dolar 70 leri görsün o zaman bir bakarız, bende girecem sakatat işine.


AMAÇSIZ ŞÜKRÜ- Solucan sakatat mı lan?


YANLIŞ İSMAİL- Yok be abi, kolektif bilincin popüler kültüre modernize ederek para kazanma taktiği işte yoksa kim takar borsayı.


HOCA DERLER- Aynen İsmail.


AMAÇSIZ ŞÜKRÜ- Şarkı açıyorum abiler, Hey gidi goca dünya gam yükü müsün? İyi midir?


SÖYLE HALİL- Dertli ağlar dertsiz ağlar dünya içinde


HOCA DERLER-Tamam Halil. Aç Şükrü.