Merhaba arkadaşlar. Bugün dünya sanat günü... Öncelikle hepinizin dünya sanat gününü kutlarız.


Sizler için sanatın anlamı nedir bilemiyoruz fakat bizler için sanat, Mustafa Kemal Atatürk'ün de baktığı yerde duruyor: Sanatın, bir şeylerin "hayat damarı" olduğunu düşünüyoruz. Sanatsal ilginin doğrudan veya dolaylı olarak gelişimi, değişimi, kalkınmayı, umudu hatta mutluluğu hatta empatiyi hatta bir arada yaşayabilme uyumunu beslediğini düşünüyoruz. Ve bu ilke, bu inançla, tam dört yıldır, ülkemizin düşünen, üreten insanlarına üretme, sunma, paylaşma, ifade etme, gelişme, öğrenme, soluklanma, unutma olanağı sağlıyoruz. (Sanatsal ve düşünsel açıdan, olanaklarımız elverdiğince...)


Tam dört yıl önce, bir dayanışma bilinciyle kurulan, bir sürü farklı düşünenin bir araya gelerek inşa ettiği bubisanat.com, zamanla bir platformdan çok bir organizma gibi kendini büyüttü; sanata ve yaşama meraklı on binlerce varoluşun fikriyle, üretimiyle gelişti ve kendi ilkelerini kendi kendine edindi. Geldiği noktada ise en çok, başarmış olan çoğunluk tarafından zaten alkışlanıyor fakat başarmaya giden yoldakileri, ilk kez deneyenleri kimse cesaretlendirmiyor, desteklemiyor cümlesini önemsemeye başladı. Temel motivasyonunu ve algısını hem nitelikli olanı görünür kılmak hem de niteliğe giden yolu desteklemek, deneyenlere alan sunmak noktasına taşıdı. Ülkemiz adına eksik ve ihtiyaç olanın bu olduğunu gördü. İnsanlara sanat kelimesini cümle içinde daha çok kurdurma niyetini edindi. Kötüye kötü deme meşguliyetini, iyiye iyi deme tatlılığıyla değiştirmeyi önemsedi. Ve böylece, sosyal medyada, örneğin 76 takipçisi olan insanların yaptığı resmi, yazdığı şiiri yüzbinlerce insana duyurdu. Neden böyle oldu, çünkü yukarıda da belirttiğimiz gibi: sanat bir şeylerin, sanat özellikle yalnızların ve yalnızlığın hayat damarıdır.


Ve Bubi, yaşamı ve yaşamı önemseyenleri önemsemeyi önemser. Bilinmeye değer bir iyi, anlaşılmaya değer bir güzel bulduğunda paylaşmayı, belirgin kılmayı önemser.


İşte bu önemsemeler, bu çabalarla geçen dört yılın ardından bugün, geldiğimiz noktada http://bubisanat.com'un hacmi, mesaisi, giderleri boyumuzu aşma seviyesinde arttı. Geliştirme listemiz kabardıkça kabardı fakat geliştirecek olanağı bulamadık. Yazılımsal anlamda tıkandık. (Varsa çözüm önerilerinizi bekleriz)

Zeytin paralarından artırılarak var edilen bu alan artık zeytin paralarıyla savunulamaz, sürdürülemez hale geldi. (Çünkü her şeyi dolarla ödüyoruz ve doların durumu...)

Bu sebeple, yaptığımız şeyi yapmaya devam edebilmek, hikayemizi sürdürebilmek adına sizlerden (gerilerek) destek rica ediyoruz.

Aşağıdaki seçenekleri kullanarak varlığımıza destekte bulunabilirsiniz.


E- dergilerinizi edineyim o zaman:

https://www.shopier.com/ShowProductNew/storefront.php?shop=bubisanat&sid=M0pWNXhlUTlDVXcxRGlsTTBfLTFfIF8g


Yaratıcı Yazarlık Atölyenize katılasım geldi:

instagram.com/bubisanatcom


Yok, ben Kreosus hesabınızdan düzenli destekçi olayım:

kreosus.com/bubisanat


Veya:

Ben size sponsor bulabilirim/olabilirim ya, mail adresiniz nedir, iletişime geçelim?

info@bubisanat.com


Platformun aksayan birçok yanını iyileştirmek, mobil uygulamamızı çıkarmak, fiziksel bir alana sahip olmak vb. gibi hayallerimizi gerçekleştirebilmemiz adına, şayet varlığımızdan memnunsanız desteklerinizi bekleriz.


Mutlu, sanatlı, keşifli geceler dileriz.


#iyikidoğdunbubi