Next Tale, bu yıl ilk kez kapılarını açıyor!


NEXT TALE NEDİR?


Yaratıcı yazarlık alanında kendini geliştiren ya da geliştirmek isteyen, kariyerini oyun dünyasında da ilerletmek isteyenler için Next Tale yarışması bu yıl ilk kez düzenleniyor.


Oyunların hikayelerini yazmak, yeni dünyalar yaratmak ve yepyeni, fırsatlar dolu bu dünyada kariyer yapmak isteyen herkese kapısı açık olan Next Tale, yarışmacılara profesyonel hayata geçiş için olanak sağlamayı hedefliyor. Bu yıl ilki düzenlenen yarışma, hayal dünyasına ve edebiyattaki gücüne güvenen, oyun dünyasına ilgisi olan veya halihazırda bu dünyanın içinde hayallerini üretmeyi hedef haline getirmiş yazarların sektöre adım atması ve oyun stüdyolarında yazar olarak bir kariyer sahibi olmasına ilk adım olmayı hedefliyor.


Bu sayede yarışmada dereceye giren kişiler hem oyun geliştirme veya tasarım sürecindeki stüdyoların projelerinde çalışma imkanına sahip olacak hem de oyun geliştiriciler aradıkları iş arkadaşını bulmuş olacaklar. Yeni bir dünyayı yaratmaya ve geleceğini şekillendirmeye hazırsan haydi parmaklarını hazırla!


Yarışmanın kuralları ve başvuru formu için;


https://www.nextingame.com/nexttale?ref=edebiyatyarismalari



Hazırlayan: Fatih Aydın