Merhaba saygı değer site sakinleri. Bu yazıyı okuyanlar için söyleyeceğim bir şey var. Bu benim son yazım. Bundan sonra yokum. Ölüm günüm diye başlık attım. Ne yazacağımı bilemedim oraya. Ama bugün benim ölüm günüm. 21.06.2023. Belki bedenen ölümüm değil bu. Bunca zaman can çekişen ruhumun kesin ölümüdür bu. Ne zaman bedenen ölürüm bu benim ya da yaratıcının bildiği bir şey. Bunca zaman hayatımdan çok insan geçti. Birincisi, hiç kimseye söylemediğim ve kimsenin bilmediği birisi. Çocukluk aşkım. Çocuktuk, aramızdaki aşk değildi. O yaşta olamazdı zaten. Ama onca kötü şeyin arasında, karanlığın arasında bir ışıktı benim için. Bazen diyorum ki "Acaba ben şizofren miyim?" Kimseye söylemediğim, herkesten uzak tuttuğum birisi nasıl olabilir? Nasıl beni bu kadar yaşatabilir. Belki de normal bir insandı. Ben ona o kadar anlam yükledim belki, bilmiyorum. Ama ne olursa olsun beni tuttu. Bana dal oldu. Ama bir gün o dal kırıldı. O dalı kendisi kırdı. Öldü gitti. Kızgınım ona bu yüzden. Zorlukları beraber atlatabilirdik. Ona olan desteğimi arttırırdım. Her şeyi yapardım o çocuk halimle. Sonra daha karanlık bir zamana girdim. Bitmek bilmeyen, dibi olmayan bir çukurda düşmeye başladım. Dibi göreyim de kendime geleyim dedim hep. Ama dibi görmedim hiç. Sonra yine hayatıma bir insan girdi. En yakın arkadaşım, desteğim dayanağım oldu. Bu sefer o benim aydınlığım oldu. Bir tek onun yanında gülebiliyordum. Bugün de o gitti. Can çekişen ruhum öldü. Öldürüldü. Ben öldürdüm. Garip olan bir şey de var. İnsanlar diğer insanların dertlerini çok küçümsüyorlar. Onlara yaşattıkları şeyin normal küçük bir şey olduğunu sanıyorlar. Anladıklarını sanıyorlar. Herkes psikolog olmuş. Daha fazla da uzatmak istemiyorum.

Kendine iyi bak dostum. Sana yaşattığım kötü şeyler için kendime, son darbeyi de sen vurduğun için sana kızgınım. Umarım hayatında güzel şeyler bitmez. Umarım sevdiğine kavuşursun. Umarım istediğin üniversiteye gidersin. Umarım yaşarsın, yaşatırsın.

Benden bu kadar dostlarım. Kendinize iyi bakın. Asla yaşamayı bırakmayın. Benim gibi yapmayın. Bırakmayın hayatı. İnancınızı kaybetmeyin. Ben öldüm, siz ölmeyin. Sevgilerle