Merhabalar,

Yine ben geldim. Neden geldim peki?

Sanırım içimi dökmeye ihtiyacım var. :)


Hafta sonu sürekli aynı soruya maruz kaldım.

"Özlüyor musun?"

Aynı soruya hep aynı cevabı verdim.

"Evet özlüyorum."

Kimse bana nedenini, niyesini ya da neyini diye sormadı, açıkçası bende açıklama mecburiyeti hissetmedim zaten.


Onunla en çok sohbet etmeyi özledim mesela.

Şarap içerken sucuk yemeyi -ki ondan sonra yediğim hiçbir sucuk bana tat vermedi, ben de sucuk yemeyi bıraktım- özledim.

Ona danıştığımda ya da bana bir şey anlatırken ki ses tonunu şahane şekilde kullanmasını ve mimiklerini özledim.

Herkesle beraberken aslında orada sadece ikimiz için akan zamanın güzelliğini özledim.

Herkes kendi halinde iken bizim bedenimizin orda olup da ruhumuzun arşa çıktığı zamanları özledim.

Yaşadığımız an'ları özledim. Başkasıyla da yaşanmaz mı? Elbette yaşanır ama bir daha böyle güzel olur mu orası tartışılır işte. Belki daha güzel olur belki sadece güzel olur. Bunu bilmemin imkanı yok evet ama onun yeri hep ayrı kalacak onu biliyorum. Bir keresinde bana şunu söylemişti " Aşk ya da hayat nefes aldığımız an'ların toplamıdır." O da büyüklerden birinden duymuş :))

(Söz belki tam böyle değildi ama buna benzer bir şeydi işte. Uzun zaman geçti üstünden çok hatırlayamıyorum -keşke ilaç kullanmaya devam etsem, unutkanlık kötü :)) - )

Onunla yaşadığım an'lar -sürekli olmasa da çünkü bilirsiniz kolay kolay hiçbir şey sürekli güzel gidemez- paha biçilemeyecek kadar güzeldi.

Şimdi nerde, nasıl ve ne yapıyor hiçbir fikrim yok ama onun gülüşünü, bakışını ve sesini çok özlüyorum. Onunla yaptığım her şeyi çok özlüyorum kaldırım taşında oturmak bile bana inanılmaz zevk verirdi. Ama gel gör ki her güzel şeyin bir sonu vardır mutlu ya da mutsuz. Bizim payımıza mutsuzluk düştü ama her şeyiyle çok güzeldi.. Onunla kavga etmek bile -beni bazen üzdüğü hâlde- yine keyif alırdım. Çünkü kavga etmesi bile ayrı güzeldi ama dipnot olarak belirtmek isterim ki "saygı çerçevesinde" diğer türlüsü hoş değildir zevk vermez uzaklaştırır... Her neyse işte. Onu ve onunla yaptığım her şeyi çok özlüyorum. Ama en çok sohbetini özlüyorum çünkü onunla sohbet etmek beni inanılmaz mutlu ediyordu, onu dinlemek.. :) Saysam belki daha neler neler de işte, neyse :)

Mesela takvimde 30 Ağustos işaretliydi. O bile bizim için :))

Ama gel gör ki ağustos geldi geçti.

Sırada eylül var.


Zamana yaydığında iyi mi hatırlanır kötü mü hatırlanır diye sorarsanız orası bana kalsın ama tadında güzeldi bazı şeyler, bir zamanlar.


Umarım paralel evrende birlikte şarap sucuk yapıyoruzdur ya da dizinde yatarken kitap okumaya devam ediyoruzdur :)

Ve umarım zaman orda da hâlâ ikimiz için diğerlerinden farklı akıyordur :)

Bir yerlerde hâlâ bizim için an'ların önemi umuyorum ki güzeldir... :)


Başka bir evrende, en güzel halimize sevgiyle selam olsun :)