Bilindiği üzere Antalya otelcilikte bir numaradır Türkiye’de. Deniz ve havuzdan ziyade oteller ilgimi çektiği için burayı tercih etmek istedim. Yaz demek tabii bunlar demek benim için ama otelin bütününü, sudan daha fazla önemsiyorum. Evcil hayvanım olduğu için de özellikle burayı tercih ettim.
Antalya’da 3 adet Nirvana oteli var, bu gittiğimiz en düşük segmentteki oteldi fakat otel ultra her şey dahil olduğu için memnun olmamanız imkansız.
Öncelikle otelin mimarisine bayıldım. Bilhassa tablolara… Ferahlığına… Yürüyüş yapabileceğiniz de çok yer mevcut. Bununla birlikte otelin sağlıklı yiyeceklerle donatılmış ayrı bir vegan/chi restoranının oluşu bir artıdır otel için.
Otelin içinde ayrı bir Pet Hotel bulunuyor. Büyük ve gerçek bir otel gibi, oldukça da güvenli. İsterseniz pati yavrunuz sizin odanızda da kalabilir. Bunun için özel bahçeli ofalar var. Komşularınızın hepsi köpüş ve balkonda istedikleri zaman havlıyorlar, karışan yok. :)
Otel girişinde sizi Pet Hotel çalışanı karşılıyor, odanıza yatak, mana ve su kabı, kaka poşeti, hediye ve oyuncaklar getiriyorlar. Ayrı bir pet plajı bile var. :)
Otel odalarına düşkünümdür. Otelin odası benim için çok önemli ki tahminimde daha iyi bit odaydı bizimki. Arwen’le olduğumuz için odamız suit gibiydi. Nespressomuz bile vardı.
Elbette otelin yüzde yetmişi yabancı. Çalışanlar bile… Alıştık yabancı dilde konuşmaya. (Konuşamıyorum, uyduruyorum yani.) Arwen’e İngilizce komutlar vermeye başladım.
Bunun dışında çocuklar için inanılmaz bir aqulandı var havuzda. Adı Atlantis. Tabii ki bizim için de. Hem çocuklar hem yetişkinler için çeşitli faaliyetler düzenleniyor havuzda. Hem çocuklarınızla hem hayvanınızla hem de dostlarınızla, ailenizle gelebileceğiniz sakin, huzurlu, üst sınıf bir otel. Birkaç günlüğüne prensesler gibi hissetmek herkesin hakkı.
Neyse, otel havaalanına 20 dk mesafede yer alıyor araba ile. Ulaşımı oldukça rahat. Antalya’nın Lara bölgesinde. Tavsiye ederim, iyi seyahatler.