Sizi sevdiğimi bildiğiniz için mi böyle davranıyorsunuz? 


Saygısızlık yapmanızı istemiyorum. El şakası yapmanızı, lakap takmanızı, hakaret edip bunu şakaya vurmanızı istemiyorum. Sevginiz saygısız olmak zorunda mı?


Daha ileriye taşıyabiliriz birbirimizi. Siz ise size böyle davranmamanızı istediğimi dile getirmeme rağmen, size olan sevgimin arkasına sığınırcasına, alışkanlıklarınızı yapmaktan vazgeçmiyorsunuz. Yanınızda hata yapmaktan korkmadan davranabilmek varken sürekli tetikte ve hayatta kalma durumunda olmak iyi hissettirmiyor. Sevdiğin insanın yanında saçmalayabilmelisin. Gerek gelişim uğruna gerek bir nedene ihtiyaç duymadan hata yapabilmelisin. En ufak ayak takılmalarından tut yaptığın ölümcül hatalara kadar yargılanmayacağından ve olgun bir tavırla karşılaşacağından emin olmalısın. Gerçek değer burada gizli değil mi? Bir başkasını bütün benliğiyle, hatalarıyla, aptallıklarıyla, çıplaklıklarıyla görmek ve doğru yanlış aramaksızın olduğu gibi kabul etmek. 


Hayır, anlamıyorsunuz beni. Hikayemi istediğim gibi değil istediğiniz gibi yazmamı istiyorsunuz. Sizin zihninizde sevdiğiniz kişi farklı olabilir. Ya da beni farklı davranışlarda bulunuyorken görmek istiyor olabilirsiniz. İyiliğimi, daha başarılı, sağlıklı ve mutlu olmamı görmek istediğinizi biliyorum. Sadece ama sadece bırakın ben olayım. Yazar olanın hikayesini yazma cüretinde bulunmayın. Size olan sevdiğimi değerinizi ve haddinizi bilin. 


Kimseye kötü davranmak istemiyorum. Kimse bana kötü davransın istemiyorum.