İlkler vardır haliyle sonlar da olacaktır. Bir şeyler bitecektir ki yeni şeyler başlayabilecektir. Bazı hayaller kurulacaktır, pişman olunacaktır hayat belki de bu döngüden ibaret devam edecektir.

Sonlar kendi içinde biter sadece, yeni başlangıçlara zemin hazırlamaya devam ederler. Biz o yeni başlangıçlarda daha emin adımlarla yürüyelim diye, önceliklerimiz değişsin diye belki de .

Yanı sıra yeniden başlamak heyecanlıdır kendi içinde, yeni bir kitaba başlamak, yeni bir dizi izlemek, yeni bir yere gitmek, hiç tatmadığın bir yemeği denemek. Bilinmezdir evet, korkutur da biraz, ama onu bu kadar ilgi çekici kılan budur belki de.


Güzel olan şeyler sonsuza kadar devam etseydi, yeniden başlamanın tadını alamayacaktık, midemize kramplar sokan o heyecanları yaşayamayacaktık. Evet sonlar garip ve buruktur, aynı zamanda kimi zaman her sonun bir son olmadığını da fark ettirir bize.

Fiziksel olarak sondur, ama devam edeceğini hep biliriz.


Bütün sonlara teşekkür etmek istiyorum, yeniden başlayabileceğim için. Her sonun bir son olmadığının farkına varıyorum. Sonsuz olasıklarla yaşadığımız bu evrende, her şeye; bir son etiketi yapıştırmak istemiyorum.


Sabırsızlıkla bekliyorum yeni başlangıçları, tatlı heyecanlardan uyuyamamayı, cesaret edemediğim her şeye bir adım daha yaklaşmayı.


Yaşadığımı hissettiren yeni başlangıçları…