Sayın seyirciler suç bende mi?

Bakın çorabımın tekini bile ters giymişim pantolonum dizlerime kadar çekili ceketimin kollarının yarısı bile yok, hem ayrıca kazağımın yakası bile yamalı.

Suç bende mi?

Sırf kovada ki suyu yere döktüm diye kâhya'nın beni cezalandırması normal mi? yoksa hayatın cezası mı bu? yoksa kâhya mı hayat tarafından bir cezaydı bana.

Suç bende mi?

Sırf çok acıktım diye yolda ekmeğin köşesini yiyince bana gözleriyle o korktuğum rüyaları hatırlatan aşçı'nın bakışları mıydı hayatın öteki yüzünü gösteren, yoksa tabakta ki güzel kokularla arama duvar mı örmek istedi.

Suç bende mi?

Gökkuşağına bakmak istedim diye pencereden yağmurun başında ellerimi arkama bağlayıp beklerken evin hanımının ışıkları söndürüp perdeyi kapatması mı anlamsız dediğimiz noktalar, yoksa dolabın kapaklarını açınca içinden çıkacak canavarların korkusu mu bu?

Suç bende mi?

Evet sanırım suç bende sayın seyirciler görüyorsunuz o kadar aceleyle uzaklaşmak istedim ki o perili köşkten ters giyilmiş bir çorabım, yamalı kıyafetlerim ve tüm gerçekliğim ile karşınızdayım. Rüzgar,güneş,bulutlar, çiçek kokuları hatta inanır mısınız ağaçların üstünde ki en güzel sesli kuşlar bile benimle geldiler. Gökkuşağının renkleri benim en sevdiğim renklerden oluştu bugün, ama ben bunun bir rüya olduğunu uyanana kadar anlayamayacağım.

Evet sayın seyirciler suç b

ende mi?.