Gece vardiyasıyla başlayan bir hafta.

Uzun süredir buhran halim yüzünden yaşam sevincimi ararken sevdiğim insanların bana sarılmak istediğini göremediğimi farketmiştim. Neyse ki temmuz ayı geldi, yani benim ayım. Bu yüzden bundan bir kaç ay önceki ben halime geri dönebilirim. Pozitiflik kanımda var, yapacak bir şey yok.

Kendimi arama telaşındayken yoğun hayat tempoma, uzun mesai saatlerime sosyal hayatımı ve sosyal ilişkilerimi konumlandırmaya çalışırken yorulduğumu anladım. Bu yüzden bende ver yansın ortalık diyerek saldım ipin ucunu. Beni sevenleri zaten çok seviyorum. Ehh bu tempoda onlara ayak uyduramadığımı da anlayışla karşılarlar bence.

Hep bir elim kendi hislerimi yazarken durdurur diğer elimi. Soldan sağ elime doğru orantılı bir geçiş yok bu durumda düşününce. Aman ne diyelim, çok da şey yapmamak lazım. İnsan bu, elbet düşecek eh, hata da yapacak değil mi?

Bazen yaşımın yaşantıma yetmediğini düşünüyorum. O yüzden savrulmam normal değil mi? Evet diyelim de rahatlasın şu kızcağızın içi.

Neyse, bu gün benim doğum günüm. Çok severim doğum günlerimi. Yakınlarımın beni mutlu etmek için uğraşmalarını izlemek bile huzur verici. Yaşlanıyoruz her doğum gününde orası ayrı.

Ben iyi insan olmak için çabalıyordum sadece ve insanlara iyi gelebilmek için. Bu çabamdan da son bir kaç ayda vaz geçmek zorunda kaldım. Malum hayat şartları biraz zordu, herkes gibi. Kendime yoğunlaştığım, kendi kabuğuma çekildiğim düşünülse de aslında bu doğru değil. Sorsalar başını kaşıyabildin mi diye. Vallahi duşa zor vakit buluyorum. Ojesiz gezemem, yıllardır bu böyle. 4 gündür çıkmış ojeler ile çalışıyordum da bugün mesai başında hemen iki dakikada toparladım elimin durumunu.

Öyle işte bir günün daha sonuna geldik kapattık dükkanın kepenklerini. En kötü günümüz böyle olsun diyelim. Ben her gece, ertesi gün doğacak olan o güneşin güzelliğine sığınırım. Yarın güneş bizim için en parlak yerinden ve en güzel enerjileriyle doğsun, doğmalı. Yoksa bu hayat çok çekilebilir gibi değil. İyi geceler gök mavi. Karanlığın aydınlığa kavuştuğunda beni öperek uyandır.