2 Ağustos - 25 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları; Fenerbahçe Parkı, Caddebostan Sahil Amfi Tiyatro ve Ataşehir Deniz Gezmiş Parkı Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek. Ataşehir Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi’nin katkıları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mekân desteğiyle düzenlenen etkinliğin Caddebostan programını Anadolu Efes destekliyor.


Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları’nın zengin programında kooperatif ortağı olan 39 tiyatro ekibinin çocuk ve yetişkin oyunları sahnelenecek.


Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları’ndan elde edilen gelir, etkinlikte yer alan tiyatrolara aktarılacak. Kooperatif, salgın koşulları sebebiyle sahnelerden ve seyircilerinden uzun süre ayrı kalan tiyatrolara güç vermek ve bu dayanışmanın bir parçası olmak isteyenlere, bilet satın alma aşamasında iki farklı seçenek de sunacak. Tiyatroseverler etkinlik bileti satın alırken destek kategorilerini seçerek dayanışmaya belirleyecekleri miktarda destek verebilecek ya da Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları kapsamında sahnelenecek bir oyunun destekçisi olarak dayanışmaya adını yazdırabilecek.



Biletler için: https://www.mobilet.com/bucket-event/tiyatro-kooperatifi-yaz-bulusmalari-6726


Daha fazla bilgi için:

https://tiyatrokooperatifi.org/tiyatro-kooperatifi-yaz-bulusmalari-cocuk-ve-yetiskin-oyunlariyla-2-agustosta-basliyor/