Uyku düzenimi değiştirdim. Başka şansım vardı. En sağlıklı çözümü buydu. Eve temizliğe gelen kadını görmüyorum bu sayede. Gece kapımı açma ihtimalleri çok daha az. Kendimle baş başayım, bölen yok. Tatlı veya meyve ikramıyla kapının açılması yok. Bağırarak yapılan telefon görüşmeleri yok. İçeride sohbet edenler acaba kavga mı ediyorlar şüphem yok. Dışarı çıkma ihtimalim yok. Sessizlik var.

Melatonin, az salgılıyorum. Seratonin, az elde ediyorum. Düşüncelerime ve hislerime bazen uzaktan müdahale ediyorum. Hormonlarının yüksekliği veya azlığı sebep oluyor gibi. Benden hoşlanıyor mu emin olamadım. Galiba hoşlanmıyor. Hoşlanması umurumda değil. Mesaj atsam sapık olur muyum? Olmam. 6.45'ten çıkmalı mı? Çıkmalı. Beat kuşağı bu mudur zaten? Olup olmaması ne fark ettirir? Hiçbir şey. Arkadaşlık yokluğundayım. Telefonla birileriyle konuşmak eziyet. Ailem delilik yolunda adımlarda olduğum endişesine kapılıyor bazen. Bazen de çok akıllı olduğum düşüncesine. Göstermedikleri bir düşünce yöntemindeyim. Farklı bakış açılarını arayan, doğrunun ötesinde.

Hediye lafı geçti, gerildim. Hediye istemiyorum, o bir ihtiyaç...

Seks yoksunluğundayım, düzensiz uyku seviyem bu yoksunluğu yaşamamamda yardımcı oluyor. Bu köydeki kızlarla uğraşacağıma güzel bilgiler depoluyorum, daha elverişli zamanlara yatırım yapıyorum. Mantıklı olandayım. Tavsiye dinleyeceğime mastürbasyon yapmayı tercih ederim. Kendimle çelişirim ve tartışırım, tatmin ederim.

Gerginlik, gereksiz. Gerginliği övmeyi sevenler, otoritenin yıkıcı tekdüzeliğini de sevenler. Kokan bir takdir.

Işıklı tabelayı kapattım. Tıkırtılara hassasiyetim yüksek.


24 Mart 2021, 04.52