I. The Road


İnsan neslinin tükenmesine sebep olan ağır bir küresel felaketten sonra, bir baba ve oğlunun yaşam mücadelesini anlatır.


Oyuncu Kadrosu: Viggo Mortensen, Guy Pearce, Charlize Theron

Yönetmen: John Hillcoat



II. Yaşamın Kıyısında


Lee Chandler elektrik ve kapıcılık gibi normal işler yaparak, tek göz bir evde yaşayan bir adamdır. Doğup büyüdüğü ama uzun zamandır uğramadığı kentten bir gün acil bir telefon alır. Kalp hastası abisi hastaneye kaldırılmıştır ve durum ciddidir. Lee kafasında endişeler ve soru işaretleri ile yola koyulur. Hastanede alacağı haberle de birlikte hayatı değişecektir.


Oyuncu Kadrosu: Casey Affleck, Michelle Williams, Kyle Chandler

Yönetmen ve Senarist: Kenneth Lonergan



III. The Ninth Gate


Nadide kitaplar satan bir kitap satıcısını canlandıran Johnny Depp, sıra dışı bir yazının son iki kopyasını aramakla meşguldür. Aradığı yazılar ise, yazıları bulduktan sonra kendisini doğa üstü olayların içinde bulmasını sağlayacağından habersizdir.


Oyuncu Kadrosu: Johnny Depp, Frank Langella, Lena Olin



IV. Inception


Leonardo DiCaprio'nun başrolünü üstlendiği film, bizlere rüya içinde rüya tabirini müthiş bir şekilde izletiyor. Kızlarıyla tekrar buluşabilmenin heyecanıyla oldukça riskli işler yapan Dom karakteriyle karşımızda olan DiCaprio, yanındaki arkadaşlarıyla oldukça sık bir şekilde insanların rüyalarına girip, neler düşündüğünü ve kurguladığını görerek bir yerlere varmaya çalışıyor.


Oyuncu Kadrosu: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Cillian Murphy, Marion Cotillard, Elliot Page ve Ken Watanabe



V. Triple 9


Bir grup suçlu ve yozlaşmış polisin, kariyerlerindeki en büyük soygunu gerçekleştirebilmek adına bir polisi öldürmelerini planlamalarını anlatıyor.


Oyuncu Kadrosu: Casey Affleck, Chiwetel Ejiofor, Anthony Mackie


Hazırlayan: Fatih Aydın