Devam edelim. 


Gururun tırnak gibi koptuğu yerde parmağın ucundan, susmanın bir anlamı yok. Ağlayacaksak da tut kolumdan. Düşebilirim. Düşebilirim çünkü bir anlamı yok susmanın avaz avaz bağıracakken. Canın yanıyorsa eğer benimle birlikte, denize atlasak da olsun, beraberiz. 


Devam edelim. 


Otobüs gelmeyecekse durağa, beklemenin ne anlamı var? Yürüyelim. Sola değil de sağa dönmüşsek de. Sana bakıyorken karıştırdım yolları, sana bakıyorken dikkat etmedim trafik kurallarına ve sana bakıyorken geçtim karşıdan karşıya. Hata yaptımsa ne var? Sana bakmanın günah yanı bu. Sana bakmanın yanlış yanı. İstikrarla yanlış yapacak kadar doğrulardan uzaklaşmayı istedim seninle. Çok seni istedim. İstemenin eksik tarafı da bu. Yarımı tamamlayacak güce bile ulaşamıyorsun zamanla. Eriyen bir mum gibi bitiriyorsun. 


Devam edelim. 


Çünkü bitirince hissizlik ve umursamazlık duygusu oluşacak ikimizde. Birine dokunduğunda bir şey hissedememek ne demek biliyor musun? Düşün, ateş olsa ellerin bir kibriti bile yakamıyor. Düşün başka bir cümleyle anlamam sana. O yüzden devam edelim. Yarı yolda bırakmak ihanetin en yakışmayacağı insana yakışırmış aslında.