Bazı şeylerin ispatı illa ki gerekli midir? Sadece hissediyor olmak o duyguyu, o duygunun varlığına delalet değil midir?

Mesela seni mastürbasyon yaparken hiç düşünmedim çünkü seni çok seviyordum. Küçük bir içler dışlar yaparsak, bana göre kimse eli ile girdiği bir haz ilişkisinde sevdiğini hayal etmez, onunla olan duygusal bağı koparmak istemez, tutkuyu ve çekimi bayağılaştırmak istemez. Aksine belki de nefret ettiği veya hırslandığı insanları düşünür, onlarla yaşadığı cinsel birliktelik daha çok içten gelen bir anlık hazzı doyurur. Yoksa nasıl özel olurdu sevdiğinle aynı yatakta terlemek? Bir porno film seti kadar alelade ve ulu orta veya banyoda ya da yatağın bir başında boşalmak için yaptığın ritüel kadar değersiz olsaydı?

Ben seni mastürbasyon yaparken hiç düşünmedim. Hep sevgi dolu anıların içinde koyun koyuna uzandığımız bir yasemin çiçeği oldun. Benim de seni seviyorum deme yolum buydu belki. Dillerimiz uymadı, ortak kelimeleri bulamadık sanırım. Umarım sen de beni mastürbasyon yaparken düşünmemişsindir. Şimdilik bunun farkında olmasan da bu bir tür sevgi töreni.