—Bu işi yapacağız İrfan abi.

—Hay yaşa! Hadi başlayalım.

—Yapacağız ama…

—Ama ne?

—Bunu ancak ve ancak benim dediğim şekilde yapacağız. Başka türlüsü “imkansız”.

—Nasıl?

—Mehmet Bey gibi yapacağız.


İrfan abi çaresizdi. Kirpiler çaresizliğin kokusunu, boyunları pahasına alırlar.



-o-



Böylece Türk seks filmleri furyasında sabit erkek, hareketli kızı ilk kez kullandık. Ben bir form alıp kendimi “tam olarak hazır” bir şekilde partnerime sunuyordum, o da gerekeni yapıyordu. Bir pozisyonda fabrikatör Mehmet Bey gibi ayakta kasılıyor, bir diğerinde sosyetik dilber oluyor, bacak bacak üstüne atıp oturuyordum. Kız ne kadar tepinirse tepinsin formum ve ifadem asla bozulmuyordu. Neyse ki ufak tefek bir kızdı, işimi kolaylaştırıyordu. Role, karakterlere tamamen girmiştim. Öyle mutluydum ki, İrfan abinin yalvarmalarını duymuyordum bile. “Oğlum biraz da sen tepin! Çatırdat oğlum. Kır belini şunun! Kurbanın olayım, hadi be!” Yakarışlarının çare etmediğini gören İrfan abi, yarım saatin sonunda pes etti ve bitiş düdüğünü çaldı: “Tamam ulan tamam! Hazırsan gel artık!”



-o-



Bir ay sonra telefonum çaldı. Karşımda İrfan abinin muhasebecisi, ışıkçısı, artık başka ne iş yaptırıyorsa. “Murat abi, İrfan abim seni çağırıyor ofise. Acilmiş.” Ayağımdan damlayan sular çaprazlama geçirilmiş tahta parkeler üzerinde ufak su birikintileri oluşturuyordu. Bir an önce konuşmayı bitirip banyoya dönesim vardı ama merakım baskın geldi.


—Ne istiyormuş?

—Abi onu bilmiyorum da senin filmle ilgili sanırım.

—N’olmuş benim filme?

—Patron söylemedi mi abi sana?

—Neyi oğlum, neyi lan?

—Abi patron işi ihracata döktü.

—Seks filmi mi ihraç edecekmiş?

—Etti abi, daha doğrusu dışarıya numune gönderdi.

—Ee?

—Bugün herifin biri aradı patronu. Anlaşamadılar. Herif ecnebi, patronda bir tek Türkçe var. Onun da durumunu biliyorsun.

—Biliyorum, keşke bilmesem.

—Patron “Ben bu herifin dilinden anlamıyorum. Murat gelsin, adamla konuşsun. Okuduğu okul bir şeye yarasın. Gavur telefonda ha bire gülüyor, alkışlıyor. Anama mı sövüyor, başka bir şey mi yapıyor şak şak, anlamıyorum” diyor.

—Karşısındaki adam telefonun ucundakini bir görse cinsel hayatı biter. Neyse, kimmiş bu ecnebi?

—Abi, patron dedi de anlamadım. Tinfo mu, Tinko mu, Bravs mı, öyle bir şeymiş işte.


Gülümsedim. Telefonu bırakıp sakince banyoya döndüm. Sıcak suya bir kez daha şükrettim.


(Son)