Sorun değil gizem. Her şeyi yemiş olmanla da beni yemiş olmanla da ilgilenmiyorum. Miden bulanıyor pişman oldun, olma. Sorun değil. Ben hiçbir şeyle ilgilenmiyorum. Seni kaldırıp buradan şuraya götüreceğim endişe etme sen nereye dersen oraya gideceğiz. Korkmuyorum. Yine yanındayım. Yine seni seviyorum. Yine sorun değil.  

Hadi şimdi su içirelim sana ve sarhoş gibi yapalım. Her şeyden çok çabuk vazgeçen birini görmüşler taşa tutmuşlar yüzünü tutmuş bak etli demişler. Kimsenin seni taciz etmesine izin vermeyeceğim.  

Baban senden utanıyor, baban tohumunu istediği gibi yapamadı çok dertleniyor, gözleri sulanıyor. Ben herkesi utandıracağım. Elimden tutup giderken hırsızlık yaptığım için peşimize düşecekler ve ben güleceğim tamam mı? Korkma bir yalan buluruz sonra beni satarız onlara ben de marketi daha fazla talan edip gülerim ne dersin baba, elimi bırak artık. 

Annem ve abim de çok üzülüyormuş ellerine avuçlarına sığamıyorum daha çok baklava yiyip duruyormuşum artık minik değilim kimse beni taşımak istemiyor çok ağır olduğumu söylüyorlar. Kurtulamıyorum kendimi tatmin edemiyorum. 

Ne istiyorsun gizem diye soruyorum benim yerime şeker atlıyor benim artık cevaplarım yok ben çok sessizim artık. Ve ağzımı da bıçak değil şeker açıyor ahahahaha.  

Sorun değil sevgilim, daha güçlü geleceğim. Sırf daha güçlü olmak için bu kadar yedim ben. Her şeyini yemeyeceğim. Kimse korkmasın canavar değil gizem geliyor. Canavarı buraya gömüyorum. Çalışıp ayaklarımın üzerinde duracağım. Sonra ayaklarıma tuz basıp bizim ölmüş keçiye ama geçen yılkine rıfıka değil bu yılki benim hiç görmediğim keçiye uzatacağım. O yavaş yavaş yerken biz de pembe düşler göreceğiz. Sonra allah katına çağıracak beni ve cenneti izleyeceğiz ayaklarım yokken, onun da ayakları hiç olmamışken. Cennette bir tane daha allah olacak, babet giymiş, sıkıcı bir allah. Onunla alay edeceğiz. Ve tüm cennetliklerle eğleneceğiz bağıra çağıra. Gaipten sesler duyup bakacaklarsa da görmeyecek kimse.  

Sonra sevgilim ve ben belireceğiz cehennemin ortasında. Belimizde siyah kuşaklar olacak benimki yalandan. Zebanilerle dövüşüp yanacağız. Sıkıcı olmayan allah da tepemde olacak. Ateş saçacak gözlerimiz, cehennemden daha beter.  

Hikayenin sonu şöyle bitecek: 

Allah sırtıma üç kere vuracak üç kez kusacağım. Allah diğer mamutu üç kere sıvazlayacak, çiçek açacak mamutum. Ve yerlerde şekerler ve çiçekler olacak bir de kozalaklar!  

Mamutlar ezerek yürüyecekmiş, son.