Kanlı hırçın çiçek demetinin koruyucusu kutsal rafya,

gözlerinin feri gitmiş, niye kelimesini keşfetmiş, ''neden'' hala muallakta?

Gurbetin hancı sofrasındaki kafirlere ekürilik yapıyor. Ama,

gönlü hala üfürükçünün tükürdüğü müziğin mahzeninde.

Nefes grevi, Kükürt felsefeden istifa etmiş,

bir yıl sonra Magazin D'de manşet,

"Achates Nehri'nin 'Har vurup Harman savuranlar' koyunda çulsuz kara Kadife'nin oğlu Kükürt ile Sicilya hükümranı olan Oltu kralının kızı asi prenses akik taşı ile öpüşürken kameraya yansıdı!''


Kara Kadife, yani Obsidiyen'in çulsuz oğlu Kükürt'ün Borxford çıkartma enstitüsündeki namlı kurtlar olarak bilinen akademik kadro arasındaki ünlü isimlerden gökkuşağı Turmalin ve Kaplan Gözü'nün yaydığı cesur iddia tüm halkta bir infilaka sebebiyet verdi.



Peki o iddia neydi? Az sonra bir alt satırda.


Ama ondan önce tüm Mars ve dünya televizyonlarında 57 yıl önce 2063'te canlı olarak yayınlanmış olan robotik halkların canhıraş lideri olarak görülen Robotin Super King'in tarihe geçmiş olan ''Bir Ütopyam var '' olan konuşmasını sizlere Marsinbul'dan aktarıyoruz.


Evet, gerçekten dinlerken gözyaşlarıma hakim olamadım. Biz insanlar olarak dinimiz robotizmin ilk kuralı olan saygıyı ne çabuk unuttuk. Din robotu kardeşlerimize kötülük yapan geri kafalı, yobaz, kafir atalarımızın bu entelektüel modernizmin yeni dönem liderliğini sırtlayan robotların haklarına, özgürlüğüne yaptığı ihlali bir kez daha kınıyorum.


Evet, bu konuyu ilk robot başkanımız Çeliki Obama'nın şu sözleriyle bitirmek istiyorum:


''57 yıl önce 2063'te insan mahluklarının ihlali ırkımızaydı, şimdiki ihlal ise LGBTR'nin sonuncu onuru olan Robosexian'a karşıdır.''


Evet Magazin D izleyicileri,

Günün son olayı olan Çulsuz Kükürt ile asi prenses Akik'in din dışı, Robotiat'a karşı gelen bu ne cüret dedirtecek medeniyetsizlikleri ile devam ediyoruz.


Modern solculuğun, yani modernizmin azizlerinden olarak görülen metal parkalı Gökkuşağı Turmalin ve Kaplan Gözü'nün deklare ettikleri bu cümlelere kulak kesilin.


''Sicilya hükümranı Oltu kızı Akik'in Çulsuz Kara Kadife yani Obsidiyen'in çulsuz oğlu ile Robotiat'a karşı yapmış oldukları hakaretler, Robotizm dinin büyük günahları arasında olan duygu sirkülasyonu, yani barbar tabiri ile AŞK, eski atalarının kafirliklerine özendiklerinin göstergesidir. Hemen Deli İnsanlar hastanesine yatırılmalıdırlar.''


Son yobazın 2089'daki yakılmaktan kurtulan son dörtlüğü, ibreti alem olsun diye okullarda Robotizm ve Ahlak bilgisi dersinde okutuluyor.


Hüviyet- i lanet ile doldurulmuşsa kuyu,

Metelikler yağsa bile yeşertemez huzuru,

Robotlar tarafından değiştirilmişse huyu,

Artmaktadır her saniye bu milletin kusuru.


İyi uykular.