Başta bacaklarım olmak üzere her yerim ağrıyor. Genç olmanın hakkını verelim dedik, bir günlük tempoda şaftımız kaydı. Neyse sağlık olsun, olur yani inşallah.🥴 Önce Maltepe'ye gittim. Sonsuz bir uzaklıktaymış. Alan da fazlaca genişmiş ilk defa bulunuyorum orada. Varana kadar baya bi kilometre yapmış gibi hissediyorum yaya olarak. Deniz Tekin "Güzel bi gündü teşekkürler." diyip koşarak indi sahneden. Çok ani bi vedaydı, zengin kalkışı misali.


Sonraki durak Üsküdar'dı. Neredeyse bütün şehir akın etmiş/etti gün boyunca. Çevredeki her boşluk, niteliği fark etmeksizin insanla doldu resmen. Güvenlik müdahele etmese tırların üstüne çıkanlar kalırdı, koruyucu şeritler zaten aramızdan ayrılmış...


Fatma Turgut'un sahnesi çok güzelmiş, yakından izlemediğim halde keyif aldım. Hem performansı hem de enerjisi çok iyi, tatlıydı. Tabi asıl mevzu MaNga. Pek umudumuz olmadığı halde içeri girebildiğimiz ve baya önlere de ilerleyebildiğimiz için çok sevindim.


Sonrası insanların son Marmaray seferine yetişebilmek için koşması, minibüsler full olduğu için tabana kuvvet ilerlemeler, arkadaşımla ebeveyn dedikodusu falan. Akşamı ve onları, modumu düşüren bir şey olduğunu bildiği için neredeyse dakika başı nasıl olduğumu soran biriyle, onun sevimli sevgilisiyle ve benim için fedakarlıklar yapan, sorumluluklar alan kardeşimle geçirdiğim için mutluyum. Darısı daha güzel günlere.