met gala'nın bayramla kesiştiği bu günlerde, bir şeyler yazabilecek vakti ve enerjiyi şu an anca bulabiliyorum. bir şeyleri ertelemekten hiç hoşlanmam. özellikle kendimi istediğim versiyonuma evirme çalışmalarını yoğunlaştırdığımdan beri, bir şeyleri -istemeyerek de olsa- ilk fırsatta halletmenin ne kadar gerekli olduğunu çok daha iyi anlamış ve bunu kabullenmiş durumdayım çünkü. ama işte hayat. o an istediğimde yatakta uykusuzluktan bayılmak üzere falandım.


ziyaretlere gelecek olursak, şıkır şıkır giyinip yüzümüze "bu kim ola ki" bakışı atan teyzelere "şunla şunun kızı, şunun torunuyum" açıklamaları yapıldı, sarmalar baklavalar yendi, gereken eller öpüldü, gerekmeyenlerle zaten görüşmüyorum. dolayısıyla şimdilik her şey yolunda. aman nazar değmesin.


buraya eklemek için dün ve ondan bir önceki gün aklıma gelen, bahsetmek istediğim bazı temel şeyleri not almıştım. ama her zaman yaptığım bir hatayı yine yapmışım. yazım tanınmaz bir halde, türkçe mi, ibranice mi, içinde gizli mesajlar mı saklı yoksa hiyeroglif falan mı asla anlaşılmıyor. sağlık olsun. sadece sürüklenmek bi yerlere with songs maddesini ve en alta iliştirdiğim çileks yazısını anlayabildim. ilkini biliyorum, geçen gece ruhuma çok iyi gelen şarkılı ritüellerimden biri yaşandı yine. onunla alakalı kesin de, çileklerin olayı ne acaba.. dolapta tabakta duruyorlar, unutmadan bir an önce yiyelim de çürümesin mi demek istedim? yaparım çünkü huyumdur. böyle birbirinden alakasız, tamamen farklı kategorilere ait olan ama bi şekilde aklımdan çıkıp başka yerde durması gereken şeyleri çorba gibi bir araya not etmek.


bugün de bir iki saat önce tam odama çekildim, kafamda sıraya koydum kendimce işlerimi halledeceğim. bi tanıdığımla görüntülü konuşmaya daldık, uzadıkça uzadı. normalde çok yapmaz böyle, sohbet edesi varken de geri çevirip hevesini kırmak istemiyorum o yüzden eşlik ediyorum ama her seferinde denk geliyor. tam böyle konuşamayacak kadar dolu olmadığım ama aslında başka şeyler planladığım için müsait de sayılmadığım anlar yani. neyse.


şimdi bi ortalığı toplayayım, yüzüme ağırlık yaptığını hissettiğim iki gram makyajımı çıkarayım ve devamında chill. gönül kitap okumak isterdi ama youtube veya netflix çok daha kolay seçenekler olduğundan yine esir olabilirim belki. buraya da daha sık uğramak istiyorum. mart hedefleri listesine eklensinn.